​Gyakori kérdések

Minden, amit csak tudni akarsz, mielőtt felkeresed erotikus masszázs szalonunkat a Secretmassage-t Budapesten. Íme a leggyakoribb kérdések és válaszok:

Szigorúan nem. Lányaink masszőzök, nem prostituáltak. Mindenféle szexuális tevékenység szigorúan tilos, Amennyiben ezt a szabályt bármelyik kolléganőnk megszegi, azonnali kirúgást és feljelentést von maga után. 

Szigorúan nem. Lányaink masszőzök, nem prostituáltak. Mindenféle szexuális tevékenység szigorúan tilos, Amennyiben ezt a szabályt bármelyik kolléganőnk megszegi, azonnali kirúgást és feljelentést von maga után. 

A diszkréció maximális, éppen ezért szalonunk egy belvárosi luxuslakásban lett kialakítva, nem egy utcáról nyíló üzlethelyiségben. A szalonunk nincs kitáblázva, így senki nem fogja tudni pontosan hova is jössz – de Te természetesen egyszerűen el fogsz hozzánk találni, mert bejelentkezéskor pontos útmutatást fogsz tőlünk kapni.
Természetesen igen! De mivel szalonunk 3 masszázshelyiséggel rendelkezik, egy időpontra maximum hárman tudtok foglalni.
Természetesen van olyan masszőz akinél erre van lehetőség felár ellenében. Ezt érdemes előre lebeszélni.
Klasszikus masszázspados és tatamis (földre helyezett bőrmatrac) szobával is rendelkezünk, így választhatsz, melyiket szeretnéd igénybe venni.
Természetesen igen, a masszázs előtt (higiéniai okokból) kötelező a zuhanyzás, a masszázs után pedig javasolt, mivel olajos/krémes leszel. Több féle tusfürdő és kiváló minőségű, nedvszívó, tiszta, illatos törülközők fognak a rendelkezésedre állni.
Mindkettő, így választhatsz, hogy épített zuhanykabinunkat vagy kádunkat veszed igénybe a zuhanyzáshoz.
Mindkettő rendelkezésedre áll, így a masszázs előtt meg tudod beszélni masszőzöddel, hogy melyik lehetőséget választod.

A diszkréció miatt a pontos házszámot, kapucsengőt, emeletet, ajtót foglaláskor fogjuk megadni Neked.

Parkolás a környező utcákban vagy a Star Park Parkolóban van lehetőség ami tőlünk pár perc sétára található.
Masszőzeink 45, 70, 90 perces programokat vállalnak.
Helyszinen fizetni csak készpénzzel tudsz, elfogadunk Ft-ot, Eurót vagy USA dollárt is. Bankkártyával, paypallal és kriptoval csak online tudsz fizetni.

Biztonsági okokból előre kell fizetned. 

Természetesen amennyiben elégedett vagy a kapott szolgáltatással, masszőzeink örömmel veszik, ha ezt borravalóval formájában fejezed ki számukra. De ha pontosan kiszámolt összeget kapnak, akkor is ugyanolyan odafigyelésre számíthatsz következő alkalommal is.

A Secretmassage-ban – más szalonokkal ellentétben – szigorúan szexmentes, azaz aktus- és franciamentes szolgáltatást tudsz igénybe venni.

Az általunk nyújtott csúszkamasszázs és az ősi keleti gyógymódok alapján alkalmazott lingam maszázs jogilag sem számít szexuális tevékenységnek, ezért nálunk biztosan teljesen legális szolgáltatást fogsz kapni.

Van aki igen. Sőt hamarosan férfi masszőzeink is lesznek.